MENU
Головна » 2016 » Квітень » 14 » 5 додатків, які зроблять Facebook цікавішим
10:56
5 додатків, які зроблять Facebook цікавішим

Деякі недоліки соціальної мережі Facebook можна виправити за допомогою додатків для Chrome.

"Лайфхакер" зібрав найцікавіші додатки, які зроблять інтерфейс Facebook ідеальним саме для вас.

Facebook ReFresh

Якщо вам набридла тема, яку цілий день пережовують користувачі соцмережі, Facebook ReFresh – саме для вас. Цей додаток фільтрує публікації за ключовими словами. Натисніть на значок розширення та введіть, наприклад, "офшори" — і програма очистить вашу стрічку від усіх новин на цю тему.

Додаток також може очистити стрічку від усього зайвого і залишає в ній тільки новини. При цьому враховується розмір вашого екрану і інформація виводиться в одну, дві, три колонки або більше.

Facebook Flattener

 

Facebook Flattener звільняє інтерфейс соціальної мережі: видаляє третій стовпець (і оголошення), робить стрічку новин ширшою, позбавляє елементи від кордонів і тіней. Facebook виходить трохи лаконічнішим. Вам сподобається, якщо ви любите прості інтерфейси.

Facebook Flat

Facebook Flat пропонує змінити бічну панель навігації, причому вона не прибирається з екрану під час прокручування стрічки. Це може заважати, хоча і користь очевидна: тут є повзунок відключення розширення, стрілка для швидкого переміщення до початку стрічки, посилання на майбутні дні народження ваших друзів і багато іншого.

Важливо, що додаток покращує читабельність тексту. Змінюються шрифт і його розмір.

Facebook Color Changer

Facebook Color Changer замінює фонові кольори соціальної мережі. На ваш вибір: ласкавий пісочний, рожевий, приємний ментоловий і багато іншого — всього понад 20 варіантів. Для застосування теми не потрібно перезавантажувати сторінку — досить навести курсор миші на варіант.

SocialReviver

SocialReviver — гнучкий інструмент для налаштування зовнішнього вигляду Facebook. За замовчуванням розширення скасовує останні оновлення інтерфейсу соціальної мережі і приводить його до класичного (станом на 2011 рік). Під ніж потрапляє макет новинної стрічки і профіль користувача, верхня панель управління, чат та інші елементи. Всі зміни можна підкоригувати на свій розсуд.

Переглядів: 280 | Додав: yuli1992 | Теги: Facebook | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar