MENU

Писати картини, створювати музику, малювати графіки та багато чого іншого буде простіше, якщо під рукою є гаджет з Windows. З програмою Plumbago його можна перетворити на цифровий блокнот для митців. Цю утиліту створили в експериментальній лабораторії Microsoft Garage.

На перший погляд Plumbago нічим не відрізняється від іншої програми для створення нотаток – Microsoft OneNote. Але остання більше адаптована для введення тексту. А ось Plumbago орієнтується на малювання, створення скетчів, схематичних зображень. Для цього програма пропонує інструменти розмальовування, а також кілька типів фонового зображення.

Після встановлення Plumbago доведеться хвилину-дві почекати, поки вона налаш ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: yuli1992 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

Цифрова павутина огорнула вже практично кожного українця, від школярів до людей похилого віку. Подальшій діджиталізації населення сприяє розвиток мобільного інтернету та технологій 3G, а також доступність смартфонів.

Які особливості інтернет покупця або компанії, які роблять замовлення в інтернеті можна виділити у 2016 році? Міжнародний центр інтернет-торгівлі Allbiz, ресурс за допомогою якого підприємці розвивають свій бізнес в онлайні, підготував огляд сучасного інтернет-покупця.

Мультиплатформеність і мобільність

Сьогодні споживач використовує два і більше пристроїв для входу в онлайн. Приміром, на Allbiz в минулому році частка мобільного трафіку зросла в 2,9 рази і склала 26,4% – понад чверть від загальної кількості відвідувань ресурсу. За даними Forrester, 52% покупців у бізнес-сегменті шукають продукцію зі своїх смартфонів, з них же багато роблять замовлення.

... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: yuli1992 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

        Навіть старий ПК чи ноутбук можна освіжити за допомогою сучасних програм. А щоб ви не витрачали час на їхній пошук, Microsoft створила Windows Store – магазин, у якому розробники публікують свої програми для Windows. Серед десятків тисяч доступних лотів вам залишається знайти лише найпривабливіший для вас.

Магазин програм Windows Store вперше з’явився для операційної системи Windows 8. Із часом його розширили для платформ Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 і Windows 10 Mobile. Вибір програм у Windows Store дуже великий – на сьогодні в ньому розміщується більше 670 тис. роз ... Читати далі »

Переглядів: 218 | Додав: yuli1992 | Дата: 18.03.2016 | Коментарі (0)

ПРО ЦЕЙ КУРС

Якщо ви давно мріяли навчитися програмувати – цей курс створений саме для вас! Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі і відтепер він буде доступний українською мовою. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання курсу CS50 в своєму навчальному процесі! Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.

Курс розрахований як на повних новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

Одночасно із онлайн-курсом для всіх бажаючих будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провід ... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: yuli1992 | Дата: 13.03.2016 | Коментарі (1)

Кількість дешевих та безкоштовних онлайн інструментів постійно збільшується. Ці додатки – ефективний інструмент покращити роботу з сайтом, сторінками у соцмережах та візуальним контентом організації.

Про це пише видання nptechforgood.com, яке підібрало 36 інструментів для роботи з соціальними мережами, графікою, фото- та відеоматеріалами, сайтом та електронною поштою, а також інструменти, які допоможуть підвищити продуктивність організації. 

Інструменти для роботи з с ... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: yuli1992 | Дата: 13.03.2016 | Коментарі (1)

Ви напевно помічали, що деякі люди без особливих зусиль запам'ятовують навіть дуже незначні деталі і на льоту схоплюють щось нове? Пропонує і вам поліпшити пам'ять за допомогою нехитрих методів.

Для початку давайте спробуємо розібратися, що являє собою пам'ять і яким чином вона працює.

Пам'ять є сховищем уявлень людини про її попередній досвід, забезпечене унікальним механізмом запам'ятовування даного досвіду, збереження образів, інформації та їх відтворення в подальшому.

Пам'ять може бути довготривалою і короткочасною.

У першу чергу, задіяна короткочасна пам'ять. Ви можете легко повторити фразу, що тільки-но вилетіла з вуст вашого друга, але через півгодини вже насилу згадайте загальний зміст усього сказаного, а все тому, що обсяг короткочасної пам'яті малий.

Корот ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: yuli1992 | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (2)

      Надо признать, что Google — один из лучших друзей современного человека. Каждый день миллионы людей ищут в нем информацию, но все же мало кто знает, что у этого поисковика есть еще масса полезных функций.

 

Источник: http://www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/15-neveroyatno-poleznyh-servisov-google-o-kotoryh-vy-i-ne-podozrevali-1201860/ © AdMe.ru

 

 

Переглядів: 607 | Додав: yuli1992 | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (0)

Корпорація Google запустила сервіс Chrome Music Lab, який дозволяє створювати музичні композиції прямо у вікні браузера.


Музична лабораторія об'єднує 12 продуктів для роботи з ритмом, мелодією, вокалом, акордами, арпеджіо, гармоніями, струнами, спектрограмою, звуковими хвилями і навіть секвенсором, натхненними абстрактними полотнами Кандинського.

Випуск Chrome Music Lab приурочений до місяця популяризації музики в школах США. Хоча цільовою аудиторією сервісу є діти, він може бути цікавий і дорослим.

Як повідомлялось раніше, Google незабаром зможе визначити місце, в якому була зроблена та чи інша фотографія.

Переглядів: 190 | Додав: yuli1992 | Дата: 10.03.2016 | Коментарі (1)

Фонд BrainBasket запускає перший український телеканал про IT, який отримав назву BrainTV, повідомляє ain.ua


Телеканал буде йти 24/7, його сітку мовлення складуть телепередачі українською та англійською мовами.

Головним технологічним партнером виступив Divan.tv, через який і буде відбуватися мовлення на перших порах.

Запуск телеканалу запланований на березень. До кінця літа організатори проекту планують вивести його в кабельні мережі. Основна мета запуску телеканалу - організація медіамайданчиків для підприємців і людей, зацікавлених в IT-сфері.

«Люди, яким цікавий ІТ-сектор, але які поки мають дуже погане уявлення про те, як він працює і який у нього потенціал, зможуть дізнаватися більше про нього через канал. Також вони зможуть навчитися ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: yuli1992 | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Існує безліч причин для того, щоб відкласти смартфон в сторону. Одна з них полягає в тому, що постійна перевірка повідомлень позбавляє нас відчуття реальності і справжнього спілкування з друзями та родиною.


Але є і більш важлива новина: смартфони псують нашу поставу. А це обіцяє не тільки неприємності з шиєю, а й проблеми з настроєм і продуктивністю.

Якщо ви знаходитесь в громадському місці, відірвіться від статті та подивіться навколо. Скільки людей поруч з вами скарлючилися над смартфонами? Вони не стежать за поставою, і в цьому винні технології.

Стів Огустен (Steve August), фізіотерапевт з Нової Зеландії, називає цю позицію тіла "айГорб" (iHunch). Ще один варіант назви - айПоза - запропонувала Ем ... Читати далі »

Переглядів: 204 | Додав: yuli1992 | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (1)

« 1 2 3 »