MENU
Головна » 2016 » Квітень » 7 » Як на Windows зробити фотографії привабливішими
19:48
Як на Windows зробити фотографії привабливішими

    Зробити фотокартки цікавішими можна, перетворивши їх на колаж. У магазині Windows є багато програм для такого. Одна з них – Collage Maker, яка має простий інтерфейс та вбудовані інструменти редагування зображень.

    Collage Maker дозволяє складати колажі до п’яти фотографій, число яких може сягати п’яти. Хоча утиліта має лише англомовний інтерфейс, вся робота проходить у візуальному режимі, і розібратися з ним не складно. Для додавання зображення необхідно лише тапнути на порожню клітинку і обрати його на диску.

111

Для колажів можна вибрати варіант оформлення, задати товщину і кольору рамок, а також розміри кожного знімку. Для цього натисніть на іконку з олівцем, яка знаходиться посеред зображенням та запустіть кнопкою Edit редактор.

222

Цей редактор дозволяє для кожного зображення в колажі змінювати розміри і положення, повертати і розтягувати, застосовувати колірні маски.

333

Якщо таке редагування виявилося замало для створення фінального колажу, у Collage Maker є вбудований фоторедактор. Активувати його можна кнопкою Edit photo.

444

Він надає фільтри і ефекти, зміну параметрів кольору, яскравості, контрастності та інші налаштування знімків. В цьому редакторі обрані кадри можна повернути на потрібний кут, відобразити по вертикалі або горизонталі, обрізати.

555

Він також дозволяє прикрасити колаж стікерами з емотиконами, мемами або іншими кумедними картинками. Для цього у програмі є вбудовані набори, або їх можна імпортувати.

666

Редактор програми підтримує роботу з шарами, так що з його допомогою цілком можна створити й досить складні колажі.

777

Готові зображення зберігаються на диску в форматі JPEG. Collage Maker поширюється безкоштовно і доступний для Windows 10 і Windows 8.1. Скачати програму можна в магазині Windows Store.

Переглядів: 287 | Додав: yuli1992 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar