MENU
Головна » 2016 » Березень » 09

Фонд BrainBasket запускає перший український телеканал про IT, який отримав назву BrainTV, повідомляє ain.ua


Телеканал буде йти 24/7, його сітку мовлення складуть телепередачі українською та англійською мовами.

Головним технологічним партнером виступив Divan.tv, через який і буде відбуватися мовлення на перших порах.

Запуск телеканалу запланований на березень. До кінця літа організатори проекту планують вивести його в кабельні мережі. Основна мета запуску телеканалу - організація медіамайданчиків для підприємців і людей, зацікавлених в IT-сфері.

«Люди, яким цікавий ІТ-сектор, але які поки мають дуже погане уявлення про те, як він працює і який у нього потенціал, зможуть дізнаватися більше про нього через канал. Також вони зможуть навчитися ... Читати далі »

Переглядів: 221 | Додав: yuli1992 | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Існує безліч причин для того, щоб відкласти смартфон в сторону. Одна з них полягає в тому, що постійна перевірка повідомлень позбавляє нас відчуття реальності і справжнього спілкування з друзями та родиною.


Але є і більш важлива новина: смартфони псують нашу поставу. А це обіцяє не тільки неприємності з шиєю, а й проблеми з настроєм і продуктивністю.

Якщо ви знаходитесь в громадському місці, відірвіться від статті та подивіться навколо. Скільки людей поруч з вами скарлючилися над смартфонами? Вони не стежать за поставою, і в цьому винні технології.

Стів Огустен (Steve August), фізіотерапевт з Нової Зеландії, називає цю позицію тіла "айГорб" (iHunch). Ще один варіант назви - айПоза - запропонувала Ем ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: yuli1992 | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (1)

Найдорожчим холдингом у світі стала компанія Alphabet, що витіснили Apple на п'єдесталі лідерів фінансового ринку.


      Як повідомляє USA Today, після закриття торгів у понеділок, 1 лютого, сукупна вартість її акцій склала 554 мільярди доларів, тоді як активи Apple оцінювалися "всього лише" в 534 мільярди.

     Alphabet, яка володіє Google, стала ще більш привабливою для інвесторів після того, як компанія оголосила про економічне зростання за четвертий квартал 2015 на 6% (збільшення чистого доходу на 21,32 млрд доларів).

     Нагадаємо, Alphabet була створена на базі Google і всіх компаній, що входили в неї, в 2015 році.

Переглядів: 209 | Додав: yuli1992 | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (1)