MENU
Головна » 2016 » Березень » 24

Писати картини, створювати музику, малювати графіки та багато чого іншого буде простіше, якщо під рукою є гаджет з Windows. З програмою Plumbago його можна перетворити на цифровий блокнот для митців. Цю утиліту створили в експериментальній лабораторії Microsoft Garage.

На перший погляд Plumbago нічим не відрізняється від іншої програми для створення нотаток – Microsoft OneNote. Але остання більше адаптована для введення тексту. А ось Plumbago орієнтується на малювання, створення скетчів, схематичних зображень. Для цього програма пропонує інструменти розмальовування, а також кілька типів фонового зображення.

Після встановлення Plumbago доведеться хвилину-дві почекати, поки вона налаш ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: yuli1992 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

Цифрова павутина огорнула вже практично кожного українця, від школярів до людей похилого віку. Подальшій діджиталізації населення сприяє розвиток мобільного інтернету та технологій 3G, а також доступність смартфонів.

Які особливості інтернет покупця або компанії, які роблять замовлення в інтернеті можна виділити у 2016 році? Міжнародний центр інтернет-торгівлі Allbiz, ресурс за допомогою якого підприємці розвивають свій бізнес в онлайні, підготував огляд сучасного інтернет-покупця.

Мультиплатформеність і мобільність

Сьогодні споживач використовує два і більше пристроїв для входу в онлайн. Приміром, на Allbiz в минулому році частка мобільного трафіку зросла в 2,9 рази і склала 26,4% – понад чверть від загальної кількості відвідувань ресурсу. За даними Forrester, 52% покупців у бізнес-сегменті шукають продукцію зі своїх смартфонів, з них же багато роблять замовлення.

... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: yuli1992 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)